NicqLeR.......
1 sayfadaki 1 sayfası
NicqLeR.......
Yapacağım ßeLLi oLmaZ ßenim ßuqün Varım yaRın ßirden yOk oLurum Dokunma ßana! Kapanmamış YaraLarLa doLuyum 1 yarada sEn açmaSevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun tutuştururum iSteme ßeni! yaSakLarLa boguşursunEnqeLLerLe doLuyum
ÇôZmeye CaLIşma Sakın…
Ben Günahkarım Cekerim Tineri BaLiyi CiqarayıAtarım Kendimi Bir BoşLuqun İçineBen Günahkarım Sen VefasızsınSen Acımasızsın:
ßiz AFYONUN Gerilim Saçan Sokaklarında Daha Kalem Tutmayı ßilmezken Esrar Sarmayı Adam Kesmeyi Sallama Çekmeyi Öğrendik
Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Sallamayı Damarına Kadar Şimdi Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik
Ortamın ßittiği Yerde ßiz ßaşLarız Şeklimiz İçin Yaşar Tarzımız İçin Ölürüz
Ne Paranın Delisi Ne Pezevengin Gölqesi Ne Oruspunun ßekçisi Nede İbnenin Tetikçisi Olduk ßiz Gönlümüzün £fesi Ortamların Delisi Olduk
ParçaLanmı$ Vücudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ Kızım ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana Lanet oLsun
SerSeriyim SerSeri SokakLardır Evim
DinLe Cici Kız DinLe
Sanıyorsun ki SerSeriLer AğLamaz
SerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamaz
İnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz
GeCeLeRi GeLMe JiLeT aTaRıM uZaTMa KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım
€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarI Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSerisi…
ALem Oyuncu Olmu$
Sokaklar Sahne
Sevdiqim ßir Kız Vardı
Oda OLmu$ Kahbe
ÇôZmeye CaLIşma Sakın…
Ben Günahkarım Cekerim Tineri BaLiyi CiqarayıAtarım Kendimi Bir BoşLuqun İçineBen Günahkarım Sen VefasızsınSen Acımasızsın:
ßiz AFYONUN Gerilim Saçan Sokaklarında Daha Kalem Tutmayı ßilmezken Esrar Sarmayı Adam Kesmeyi Sallama Çekmeyi Öğrendik
Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Sallamayı Damarına Kadar Şimdi Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik
Ortamın ßittiği Yerde ßiz ßaşLarız Şeklimiz İçin Yaşar Tarzımız İçin Ölürüz
Ne Paranın Delisi Ne Pezevengin Gölqesi Ne Oruspunun ßekçisi Nede İbnenin Tetikçisi Olduk ßiz Gönlümüzün £fesi Ortamların Delisi Olduk
ParçaLanmı$ Vücudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ Kızım ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana Lanet oLsun
SerSeriyim SerSeri SokakLardır Evim
DinLe Cici Kız DinLe
Sanıyorsun ki SerSeriLer AğLamaz
SerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamaz
İnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz
GeCeLeRi GeLMe JiLeT aTaRıM uZaTMa KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım
€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarI Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSerisi…
ALem Oyuncu Olmu$
Sokaklar Sahne
Sevdiqim ßir Kız Vardı
Oda OLmu$ Kahbe
DaRq_héLL- qoThiC aDmiN
AdıN : qüKçé
LaKaP : CaDı
Ruh Hali :
KişiseL MeSaj : düNyadKi inSanLaR heP maSum qiMse YaşaMaYı HakeTmiYoRRr..!
YaZı köŞe^m : CeHeNNeM^i SebioRm...!
Benim Alanım :
BaşaRı
BaşaRı:
(19000/19000)
SewiYe:
(9223372036854775807/9223372036854775807)
qüÇLüLük:
(25000/25000)
1 sayfadaki 1 sayfası