NiCqLeR !!
1 sayfadaki 1 sayfası
NiCqLeR !!
bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİmçÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas!]
kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerimyasamak zor gelio artıq bananerde hata yaptım die düşünüorum
уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм
bitiorum her nfsteNE HALİM VARSA GÖRDÜM!!çOq kOştum Çoq yoruLdmVe simdi bnde dştüm
düşlerm başkagercekler baskaaaama Umrumdada deiiiLL!
Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim
masallar gerçek deil nekadar hayal etsende
hiç kimse görmesn tanımasın benibu gece çekemem boş muhabbetleridokunmayın bırakın kendi halime rüsgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece
zamanla tanırsın insanLarı yiter hayaLerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın
GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR!
ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !!
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri
Durumum Çevrim içiBeynim MeşgulRuhum Hemen DöncekAklım DışarıdaElim TelefondaKalbim çevrim dışı
Bir Cevabim Bile Yok Ama Soruya Hayran Kaldim !!!
Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Ürperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Göz Yaşım OLDU!
[NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİmçÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas!]
kan kaybedio hayatım,can çekişio hayallerimyasamak zor gelio artıq bananerde hata yaptım die düşünüorum
уαğмυяℓυ ѕσкαкℓαя∂α нαуαтıмı αяıуσяυм
bitiorum her nfsteNE HALİM VARSA GÖRDÜM!!çOq kOştum Çoq yoruLdmVe simdi bnde dştüm
düşlerm başkagercekler baskaaaama Umrumdada deiiiLL!
Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim
masallar gerçek deil nekadar hayal etsende
hiç kimse görmesn tanımasın benibu gece çekemem boş muhabbetleridokunmayın bırakın kendi halime rüsgar nerden eserse hesap kitap yok bu gece
zamanla tanırsın insanLarı yiter hayaLerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın
GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR!
ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !!
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri
Durumum Çevrim içiBeynim MeşgulRuhum Hemen DöncekAklım DışarıdaElim TelefondaKalbim çevrim dışı
Bir Cevabim Bile Yok Ama Soruya Hayran Kaldim !!!
Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Ürperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Göz Yaşım OLDU!
DaRq_héLL- qoThiC aDmiN
AdıN : qüKçé
LaKaP : CaDı
Ruh Hali :
KişiseL MeSaj : düNyadKi inSanLaR heP maSum qiMse YaşaMaYı HakeTmiYoRRr..!
YaZı köŞe^m : CeHeNNeM^i SebioRm...!
Benim Alanım :
BaşaRı
BaşaRı:
(19000/19000)
SewiYe:
(9223372036854775807/9223372036854775807)
qüÇLüLük:
(25000/25000)
1 sayfadaki 1 sayfası