serbest bıraqTı qösyşLarını,serbst bıraqtı kndini..akTı makyajı siLindi sahte qüLümsemesi..Dü$tü paLyaçoNun maskeSi..!
1 sayfadaki 1 sayfası
serbest bıraqTı qösyşLarını,serbst bıraqtı kndini..akTı makyajı siLindi sahte qüLümsemesi..Dü$tü paLyaçoNun maskeSi..!
maDéM Hérşéy basiD biR foRmüL.mudLuLuqu SöLeSin kimyaa
'ak$amı beqLeyip karanLıqa qisLiorum her qece qösya$Larımı..!
BeNNnNN BideneiMmm Haberinis YoOkKk xD
aLışdmmı snsizLié? unuddmmu s0r ? **hr LaFn s0nu yiné snN haß3rn ! x((
3 YanLısın 1 Doqruyu Götürdüqü Şu AptaL Hayatta Ték Doqrum Kéndimim ALayınız GéLsé Götürémézsiniz
Hayad biR tiatRo dediLéR hérkéSe roL wérDiLéR éN zoRu bénmkisiyDi öncé sew Snra unuD dediLéR sevmişim unudamıoRm
yHa $imDi yHa sonRa .. Né FarqéDérqHi ..??** ßn $ny Hép sévMi$Tym
dIş göRünüŞümLé yaRqıLama - yüRéqimLe aLqıLa taBi yüReğİn vaRsa.
ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa...
sİyah beYas biR fiLm giBiydin - heRkez uyuRKen isLedİğİm.
ßu hayaD bana héR qün yapıLan çoq bayaD wé köTü ßi espRi
ßi deRdmm waR DeRmansısdR..ßi A$kım War ÜmitsiSdR..
Unutmq iStedm Ama iNan OLmadıı Hijj ßi$ein AnLamı kaLmadıı!!
nERDEN ßiLeßiLrdm zaLimm ßir eLvedaya GideßiLeceini..
ßen öLe ßi yaRGıç aRıoRmqi sefkLmm seNi ßana öMürßoyuu MaHkum eTsnnn>>
qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !...
sımsıcak damLaLar akarkén qözLerimden hala sana asık oLduqumu anLaDm.
asHq nasıL iqi qisHiLiq qöz qöRe qöRe deLiLiq...hani hayaD müShteReqti üzünTü nie Teq qiŞiLiq..?
BaBammdan öqrEndimm YerDe Ekmek BuLnCa YükSek yere Koymayuu kuŞLAr yer Derdii..Senii qördüqüm An ULasabiLeceqim en YükSek yere koydum SebqLmm..Şmdy NerDEsinn..KuşLar mı yhedii Dersin?
sNi tNıdıM SvMeyi öRettiN SNi svDim UnutM...madem bırkcktın be zalim ndN şerefsizLii öretmediN
AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerBiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR
dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi..
karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. ‘
[c=#8000FF]yıLLar önje bNa bir qüL wermiStn ßu qüL soLunja qeLijem demşdin.aLLah beLanı werSn qüL pLastq çıqtı.''sOLmuor.''[/c]
haTLr yapdm kötü biRii'm qaLbmi nsL wReim sHoN kesh sNi seBiOm...
wé ALLah héR şéYé Yétişémédiqi için KanKiLérimizi yaRattı xD
Bana 1 keLime qönDermi$sin "Unutsun" Die Benden Sana 2 keLime "çoqta TınN" ..
RüyaLarımda mutLuyum...$ükür Ky kéNdimé köLéim ...
DiL até$tRr 1az suyLa sönDrüLmesi mümkündR TırnakLrNı a$ındRn çöZémédiqin ßu köR düqümdR
€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
herkeZ sevqiye daiR biR$eyLeR saçmaLarKeN ßeN oNu ßuLdm..!!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım …
uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!
HaDy ßir $éYLéRimiZi déi$ toku$ éDéLİm...qüLü$ünDéN véR ömRümDéN aL...
Artık susuyorum… SözLérim ßitti..ßu kéz qidiyorum.. sahidén ßitti…
qiDéN iÇin üzüLMé séwSéyDi qiTméSdy , qéLéN içiN SéWinMé unuTMa oDa ßa$kaSınDaN qéLdy...!
çoK SevmiŞtm onu ve dahadA seviyoRm biLiyomusn yani nAsıl desEm seNi seninLe yAş*** varKEN seNsz Hayalinle yAşamak qücüme qidiyor
Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!
SeNi seviYorum Ama benİ anLamadıN dUyqularImLa oynADın bEni bıRaktın seNsiz yAşAmAk inAn zor qELiyoR bAnA!!
Kimi Sefiorm zanneder Haykırır, Kimi kalbinde yaşar öLene deK ! Sefiorm zannedip Haykırmaktansa GömeriM kalßimde yaşarıM öLene deK ^^
Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
Anné,kücükkén ßi yérim acıınca
öpimmdé gcsin dérdin ya..
KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn.. !!
kİrPi GiBİyİz Be kAnkA hEM sEWiLMeK iStİYoRUz Hem DE SEwEnE bAtIyoRuz…
éLimDé déqiL ßak ! ßu qécéDé Séni dü$ünüp aqLıyoRum..
nasıL ßu kaDaR aCımaSızSın anLamıyoRum !!!
DuyDuqum én aqıR kéLimé ßiLé '' SévmiyoRum '' Déyi$in kadaR koYmamı$Tı...
ÇocukLuqumDan kaLma hayaLéRimi aLDın ßéLki Ama ;
DuaLaRımı aLamıcakSn !!!
ßen tükRdüqüMü yaLasaYdım $u aNda yanıMda choK köpeK oLuRdu..!!
şŞşŞ ßaKsana ßana bén séNi ço.oOK aMa ço.oOK seFiyorumMmMmm...(bidenem! )
ßazZzen sırf hayata qıcıkLıq oLsun die qüL-üm-sé !! xDxDxD
usuLca sancısını çékiy0rum ayrıLıqın.aynı zamaNda özLüyorum,özLerken unudmaya caLısıyorum,unutamıyoRum!
aqLamak qeLdi içimdén eski qünLer qeLdi akLıma hani söz wermişTk biRbirmzé ßén senin oLacaqTm.x(
hiç ßi zaman çıktıqın kapıyı hızLı carpma.Géri dönmeq isteyebiLirsn
kaLbm Sni tasıyamayp 1qün durursa,ruhm ebeDi sonszLuqa kavusRsa mLekLer sorquya bsLadıqnDa 3 sözm oLacak'sewDm,sewioRm,seveceqm.'
" tıќlım tıќlım ĸαlαbαlıĸta bilэ
duyduм sэsini
qördüм qölqэni
wэ buLduм...
hoşgэŁdîn `` ÅŜĸ !!!
maDéM Hérşéy basiD biR foRmüL.mudLuLuqu SöLeSin kimyaa
'ak$amı beqLeyip karanLıqa qisLiorum her qece qösya$Larımı..!
BeNNnNN BideneiMmm Haberinis YoOkKk xD
aLışdmmı snsizLié? unuddmmu s0r ? **hr LaFn s0nu yiné snN haß3rn ! x((
3 YanLısın 1 Doqruyu Götürdüqü Şu AptaL Hayatta Ték Doqrum Kéndimim ALayınız GéLsé Götürémézsiniz
Hayad biR tiatRo dediLéR hérkéSe roL wérDiLéR éN zoRu bénmkisiyDi öncé sew Snra unuD dediLéR sevmişim unudamıoRm
yHa $imDi yHa sonRa .. Né FarqéDérqHi ..??** ßn $ny Hép sévMi$Tym
dIş göRünüŞümLé yaRqıLama - yüRéqimLe aLqıLa taBi yüReğİn vaRsa.
ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa...
sİyah beYas biR fiLm giBiydin - heRkez uyuRKen isLedİğİm.
ßu hayaD bana héR qün yapıLan çoq bayaD wé köTü ßi espRi
ßi deRdmm waR DeRmansısdR..ßi A$kım War ÜmitsiSdR..
Unutmq iStedm Ama iNan OLmadıı Hijj ßi$ein AnLamı kaLmadıı!!
nERDEN ßiLeßiLrdm zaLimm ßir eLvedaya GideßiLeceini..
ßen öLe ßi yaRGıç aRıoRmqi sefkLmm seNi ßana öMürßoyuu MaHkum eTsnnn>>
qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !...
sımsıcak damLaLar akarkén qözLerimden hala sana asık oLduqumu anLaDm.
asHq nasıL iqi qisHiLiq qöz qöRe qöRe deLiLiq...hani hayaD müShteReqti üzünTü nie Teq qiŞiLiq..?
BaBammdan öqrEndimm YerDe Ekmek BuLnCa YükSek yere Koymayuu kuŞLAr yer Derdii..Senii qördüqüm An ULasabiLeceqim en YükSek yere koydum SebqLmm..Şmdy NerDEsinn..KuşLar mı yhedii Dersin?
sNi tNıdıM SvMeyi öRettiN SNi svDim UnutM...madem bırkcktın be zalim ndN şerefsizLii öretmediN
AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerBiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR
dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi..
karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. ‘
[c=#8000FF]yıLLar önje bNa bir qüL wermiStn ßu qüL soLunja qeLijem demşdin.aLLah beLanı werSn qüL pLastq çıqtı.''sOLmuor.''[/c]
haTLr yapdm kötü biRii'm qaLbmi nsL wReim sHoN kesh sNi seBiOm...
wé ALLah héR şéYé Yétişémédiqi için KanKiLérimizi yaRattı xD
Bana 1 keLime qönDermi$sin "Unutsun" Die Benden Sana 2 keLime "çoqta TınN" ..
RüyaLarımda mutLuyum...$ükür Ky kéNdimé köLéim ...
DiL até$tRr 1az suyLa sönDrüLmesi mümkündR TırnakLrNı a$ındRn çöZémédiqin ßu köR düqümdR
€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
herkeZ sevqiye daiR biR$eyLeR saçmaLarKeN ßeN oNu ßuLdm..!!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım …
uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!
HaDy ßir $éYLéRimiZi déi$ toku$ éDéLİm...qüLü$ünDéN véR ömRümDéN aL...
Artık susuyorum… SözLérim ßitti..ßu kéz qidiyorum.. sahidén ßitti…
qiDéN iÇin üzüLMé séwSéyDi qiTméSdy , qéLéN içiN SéWinMé unuTMa oDa ßa$kaSınDaN qéLdy...!
çoK SevmiŞtm onu ve dahadA seviyoRm biLiyomusn yani nAsıl desEm seNi seninLe yAş*** varKEN seNsz Hayalinle yAşamak qücüme qidiyor
Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!
SeNi seviYorum Ama benİ anLamadıN dUyqularImLa oynADın bEni bıRaktın seNsiz yAşAmAk inAn zor qELiyoR bAnA!!
Kimi Sefiorm zanneder Haykırır, Kimi kalbinde yaşar öLene deK ! Sefiorm zannedip Haykırmaktansa GömeriM kalßimde yaşarıM öLene deK ^^
Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
Anné,kücükkén ßi yérim acıınca
öpimmdé gcsin dérdin ya..
KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn.. !!
kİrPi GiBİyİz Be kAnkA hEM sEWiLMeK iStİYoRUz Hem DE SEwEnE bAtIyoRuz…
éLimDé déqiL ßak ! ßu qécéDé Séni dü$ünüp aqLıyoRum..
nasıL ßu kaDaR aCımaSızSın anLamıyoRum !!!
DuyDuqum én aqıR kéLimé ßiLé '' SévmiyoRum '' Déyi$in kadaR koYmamı$Tı...
ÇocukLuqumDan kaLma hayaLéRimi aLDın ßéLki Ama ;
DuaLaRımı aLamıcakSn !!!
ßen tükRdüqüMü yaLasaYdım $u aNda yanıMda choK köpeK oLuRdu..!!
şŞşŞ ßaKsana ßana bén séNi ço.oOK aMa ço.oOK seFiyorumMmMmm...(bidenem! )
ßazZzen sırf hayata qıcıkLıq oLsun die qüL-üm-sé !! xDxDxD
usuLca sancısını çékiy0rum ayrıLıqın.aynı zamaNda özLüyorum,özLerken unudmaya caLısıyorum,unutamıyoRum!
aqLamak qeLdi içimdén eski qünLer qeLdi akLıma hani söz wermişTk biRbirmzé ßén senin oLacaqTm.x(
hiç ßi zaman çıktıqın kapıyı hızLı carpma.Géri dönmeq isteyebiLirsn
kaLbm Sni tasıyamayp 1qün durursa,ruhm ebeDi sonszLuqa kavusRsa mLekLer sorquya bsLadıqnDa 3 sözm oLacak'sewDm,sewioRm,seveceqm.'
" tıќlım tıќlım ĸαlαbαlıĸta bilэ
duyduм sэsini
qördüм qölqэni
wэ buLduм...
hoşgэŁdîn `` ÅŜĸ !!!
DaRq_héLL- qoThiC aDmiN
AdıN : qüKçé
LaKaP : CaDı
Ruh Hali :
KişiseL MeSaj : düNyadKi inSanLaR heP maSum qiMse YaşaMaYı HakeTmiYoRRr..!
YaZı köŞe^m : CeHeNNeM^i SebioRm...!
Benim Alanım :
BaşaRı
BaşaRı:
(19000/19000)
SewiYe:
(9223372036854775807/9223372036854775807)
qüÇLüLük:
(25000/25000)
1 sayfadaki 1 sayfası